Een jas die niet meer is weg te denken

Nadat het merk Peuterey een aantal jaren terug op de markt is gekomen, is het inmiddels niet meer weg te denken uit de kledingkast van elke moderne man. Voor elk seizoen komt het merk immers weer met nieuwe jassen die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en daarnaast ook in verschillende uitvoeringen. Een Peutery jas scoort erg goed omdat hij door veel verschillende mannen worden gedragen. Zo is de kans groot dat jij wel eens iemand hebt gezien met de jas. Ook op social media krijgt het merk steeds meer aandacht en zijn er ook veel bekende nederlanders die er al voor hebben gekozen een jas van dit merk aan te schaffen .

Webshop

Doordat de jassen van Peuterey direct beschikbaar zijn in de online webshop van Hans Voortman is het niet meer nodig om langs te winkel te gaan. Hiermee bespaar je veel tijd en ook kun je online eenvoudig het aanbod van verschillende jassen vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld een Peuterey jas vinden voor jou door het totale aanbod te sorteren op basis van maat. Vul vervolgens jouw maat in en je krijgt direct te zien welke jassen beschikbaar voor jou zijn. Dit aanbod kun je vervolgens ook weer sorteren op basis van prijs, op basis van populariteit, en op basis van de andere kenmerken die jij belangrijk vind.

Bestellen

Als je een product hebt gevonden dat je erg aanspreekt dan kun je deze direct bestellen bij Hans Voortman. Binnen 1-2 werkdagen zal jij dan je nieuwe jas al in huis ontvangen. Ben je op zoek naar andere mooie kledingstukken om je outfit compleet te maken? Ook dan zit je bij Hans Voortman op het juiste adres. Zo heeft de site een groot aanbod van diverse kleding merken en kledingstukken. Kies er bijvoorbeeld voor om een nieuwe trui of en nieuw t shirt aan te schaffen op de site van hans voortman.