Wil jij een paar stoere Gabor sneaker?

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuk paar Gabor sneaker. Ik kon deze nergens vinden en was hierdoor best wel geïrriteerd. Althans, ik kon ze wel vinden maar dan was het op een site die ik er niet betrouwbaar uit vond zien. Ik vond dit erg jammer en daarom ging ik verder op onderzoek uit. Ik kwam op de website Durlinger.com, en hier vond ik veel leuke en stoere paren Gabor sneaker. Ik vond een paar helemaal het einde en die heb ik besteld.

gabor logo

Goede webshop

Voordat ik ergens iets koop of bestel moet de winkel of het bedrijf wel aan een aantal eisen voldoen voor mij. Zo moet bijvoorbeeld een webshop duidelijk en een beetje informatief zijn, zodat ik weet wat ik kan verwachten. Dit was bij Durlinger.com voor mij helemaal perfect. Ik was erg blij toen ik de sneakers zag en toen ik ook wist dat ik ze veilig kon bestellen, en betalen. Ik vind internet bankieren vaak een beetje onbetrouwbaar, maar hier kan ik totaal geen last van bij Durlinger.com. Inmiddels heb ik mijn nieuwe sneakers binnen, en daar ben ik erg blij mee! Ze lopen heerlijk, en ze zijn van erg goede kwaliteit.