Op welke website vind je de leukste outdoor laarzen voor heren en schoenen voor dames?

Schoenen en laarzen, kun je er ook niet genoeg van hebben? Kasten vol, maar nog heb je niet de juiste outdoor laarzen voor heren en zilveren sneakers voor dames gevonden. Dan is het nu de hoogste tijd om het geheim te onthullen: de website die in dit artikel voor komt, heeft de fijnste schoenen en laarzen. Voor zowel mannen als vrouwen.

Gave outdoor laarzen voor heren vind je hier

Maak kennis met het toffe schoenmerk ZOO Footwear. Dit merk heeft een groot aanbod aan dames en heren schoenen en laarzen. De outdoor laarzen voor heren van ZOO Footwear zien er gaaf uit. Het zijn mooie stappers. Wanneer je op de website kijkt, zie je drie verschillende modellen van outdoor laarzen voor heren:

  • FAVIAN
  • MAXX
  • VINCE

Al deze laarzen zijn uitgevoerd in prachtig nubuck leer. Dit leer is niet alleen mooi, maar ook nog eens bestendig tegen water. Dus zeg maar dag tegen natte voeten tijdens het wandelen in de regen. Je voeten zitten er ook nog eens lekker warm bij. Alle modellen bieden je de mogelijkheid om het comfortabele voetbed eruit te nemen. Dit is handig voor als je zelf zooltjes hebt die je in de laarzen wilt doen.

Nu meer over het verschil tussen deze laarzen. FAVIAN is verkrijgbaar in twee kleuren: bruin en groen. Deze instappen heeft een normale schacht van 16 centimeter hoog. Aan de achterkant zit een handige lus waarmee je wat extra grip hebt om de laars aan te trekken. Het model MAXX is uitgevoerd in het zwart of bruin. De laars heeft een schacht van 30 centimeter hoog en heeft een normale breedte. Aan de zijkant zit een gesp. Dit geeft de laars een ruige uitstraling, voor echte mannen. De gesp is gemaakt in een lichtere kleur dan de rest van de laars. Hierdoor valt de gesp extra op.

Als laatste is het model VINCE aan de beurt. Deze fijne laars is verkrijgbaar in de kleuren bruin en olijfgroen. De schacht is wel 43 centimeter hoog en is extra breed. Daarnaast is de laars makkelijk aan te trekken, dankzij de rits aan de zijkant. Dit is de laars voor de stoere man met gespierde kuiten.

Ook zilveren sneakers voor dames te bestellen

Op de website van ZOO Adventure zijn er ook laarzen en onder andere zilveren sneakers voor dames te bestellen. Dus niet getreurd als je een vrouw bent. Neem bijvoorbeeld de leuke zilveren sneakers voor dames. Deze sneakers staan voor alles wat ZOO Footwear belangrijk vindt: ontspannen kunnen wandelen met droge voeten, terwijl je er ook nog eens hip en leuk uit ziet. Kijk alvast op de website van ZOO Footwear om een blik te werpen op de leuke zilveren sneakers voor dames. De zolen zijn dik en wit, met een zwart detail. De schoen is 13 centimeter hoog en heeft een rond logo op de zijkant van de schoen staan. Ook bij deze schoenen geldt dat het voetbed te verwijderen is. Daarnaast kun je deze schoenen ook makkelijk aan doen als je een hoge wreef hebt: de schoenen zijn namelijk uitgevoerd met lange veters.