Voordelen vilten sloffen

vilten sloffen

Je hebt misschien wel eens gehoord van de vilten sloffen? Dit zijn sloffen die je maar al te graag wil dragen. Het is namelijk gemaakt van een mooi natuurproduct en bevat veel goede eigenschappen. Het zal je voeten lekker warm houden en het voelt ook nog eens erg comfortabel aan. Daar leggen we je graag wat meer over uit. Je hebt namelijk eerst wolborg en dat is wol ingebreid in stevig tricot.

Het materiaal is zo erg sterk, warm en ook zacht. Je hebt verschillende modellen en kleuren, voor dames, heren en kinderen. Je gunt je voeten toch ook het beste voor de winterdag? Het is geen pretje om koude voeten te hebben en dat hoeft ook niet als je dit mooie sloffenaanbod hebt bekeken.

vilten sloffen

Onderhoud vilten sloffen

Het is goed om te weten hoe dat je de vilten sloffen moet onderhouden. De sloffen zijn gemaakt van wol wat samen is geperst, het zorgt dan voor een stevige en dichte structuur. Het is dan ook nog wel flexibel. De wol werkt temperatuur regulerend en dan worden overtollig vocht en de warmte afgevoerd.

Je kunt ze voorzichtig uitwassen, maar dan wel op een wolwasprogramma met wolwasmiddel. Als je ook interesse hebt in deze mooie warme sloffen, dan kun je het beste op je gemak het ruime aanbod bekijken. Voor alle gezinsleden kun je hier mooie sloffen vinden en dan komen jullie de winter heerlijk warm door!