Dermaroller

Het Duitse merk ‘Dermaroller’ heeft handige apparaten op de markt gebracht om thuis een dryneedling behandeling te ondergaan. De Dermaroller HC902 en de Dermaroller Beauty Mouse zijn respectievelijk ontwikkeld voor het gezicht en voor het lichaam om onder andere rimpels, striae, acne en cellulite te bestrijden.

Beide apparaten bevatten meerdere hele kleine naaldjes die de huid lichtelijk beschadigen. Doordat de huid beschadigd wordt, gaat deze nieuwe cellen aanmaken. Deze nieuwe cellen zorgen voor een frissere en jonger uitziende huid en stimuleren ook de aanmaak van collageen en elastine. Deze twee stoffen zijn essentieel voor het tegengaan van rimpels en het behouden van een strakke en jonge huid. Nóg een voordeel van de twee handige beautytools: na gebruik neemt je huid beter de voedingsstoffen op uit huidverzorgingsproducten.

Het Dermaroller Cool Mask is speciaal ontwikkeld om te gebruiken na een dergelijke behandeling, maar kan ook gebruikt worden na een peeling, laserbehandeling of als je last hebt van acne. Dit gezichtsmasker is gebaseerd op de techniek van het ‘hydrolyseren’. Hierbij wordt een reactie gestimuleerd waarbij onder invloed van water een molecuul gesplitst wordt voor een intensieve bevochtiging van de huid. Het masker zit vol met peptiden en hyaluronzuur dat tot diep in de huid doordringt. Wanneer de huid net behandeld is met de Dermaroller, is de deze nóg beter in staat om het effectieve serum uit het masker op te nemen en te genieten van een intensieve hydratatie.

Ook een goede vochtinbrenger is de Dermaroller New Natural Moisturizer Ace. Dit is een dagcrème met vitamine A, C en E en dringt ook tot diep in de huid door om deze te voorzien van een goede dosis vocht. Het Duitse merk heeft ook hyaluronzuur in ampullen voor het hydrateren van de huid. Hyaluronzuur heeft het vermogen om water aan zich te binden en gaat op deze manier dus effectief rimpels en fijne lijntjes tegen.

Ben je benieuwd geworden naar het assortiment aan Dermaroller producten? Neem snel een kijkje bij Beautyfashionshop. Hier vind je Dermaroller altijd voor een scherpe prijs en geniet je van de leukste aanbiedingen. Ook voor andere merken en andere producten ben je bij ons aan het juiste adres. Make-up, geuren en verzorgingsproducten voor de probleemhuid worden in overvloed aangeboden bij Beuatyfashionshop. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de beste aanbiedingen en leuke extra’s. Volg ons op Facebook en Instagram voor onze maandelijks winactie en blijf op de hoogte van de nieuwste producten.