Kunststof kippenhok, Cosy Coop

Kunststof kippenhok

Een kunststof kippenhok van het merk Cosy Coop, hebben wij onlangs gekocht. Dit model ziet er erg praktisch uit en is makkelijk schoon te houden. Het is heel wat anders dan een houten model, want daar heb je de nodige onderhoud voor nodig. Hout is een natuurlijk product en kan gaan rotten, wanneer er niet genoeg naar omgekeken wordt. Zo moet je het hout regelmatig behandelen, anders loop je de kans dat er houtrot in voor komt. Hierdoor kan je hier geen beesten meer in houden en is de kans groot dat ze kunnen ontsnappen, of erger dat er ander beesten bij de kippen kunnen komen.

Kunststof kippenhok

Zeer stevig kunststof kippenhok, online, gekocht

Online is het makkelijk een aankoop te doen. Helemaal wanneer je in de webshop van Kleinveeservice gaat kijken. Hier is namelijk een zeer groot assortiment te vinden aan producten waarmee jij jouw dieren kan verzorgen. Kom je er even niet uit, wanneer jij een bepaalde aanschaf wilt doen, neem dan contact op met dit bedrijf. Zij kunnen goed helpen met het maken van de juiste keuze.

Mocht er ondanks de goede uitleg en de eventuele service van dit bedrijf een aankoop toch tegen vallen, dan is dat geen enkel probleem. Want het is mogelijk om binnen 14 dagen een aankoop terug te sturen. Je hoeft er geen tekst en uitleg bij te geven en dat is wel zo prettig.