Klik hier om uitgebreid hondenverzekeringen te vergelijken

Tinki.nl heeft een snelle manier van verzekeringen vergelijken. Door het grootste aanbod te kunnen bieden van verschillende honden verzekeraars, hebben ze op de website alles duidelijk aangegeven van inhoud en kwaliteit. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat u snel en makkelijk een verzekering kan vinden voor uw hond. Zo heeft Tinkie.nl gekeken of de verzekeraars kwaliteit bieden maar ook nog bevallen in de prijs. Zo heeft u het beste voor uw hond en het zo goedkoop mogelijk. Dus wilt u een kijkje nemen? Klik hier.

Wat is een hondenverzekering?

Een hondenverzekering is hetzelfde als een zorgverzekering. Bij ongeval en ziekte worden de meeste kosten door de verzekering vergoed. Dit de voornamelijkste reden dat we u er graag mee helpen. De hoge kosten bij een dierenarts kan al snel tussen de 2000,- en 5000,- euro komen bij een ongeval of een ziekte. Dit kan vaak niet betaald worden en moet het beestje ingeslapen worden. Dit willen we graag voor u voorkomen. Zo hebben we 100% afhankelijk verzekeringen op een rij gezet. U kunt nu bij ons uit 26 verschillende pakketten kiezen van 5 verschillende aanbieders. Zo kunt u zelf vergelijken wat het beste is op een makkelijke en snelle manier.

Bij het afsluiten van een verzekering voor uw hond, moet er goed gekeken worden naar de inhoud en kwaliteit wat die aanbiedt. Een verzekering die goedkoop is kan goed zijn maar ook weer niet. Dit kan risico’s opleveren dat u veel duurder komt te staan als er iets mocht gebeuren. U wilt natuurlijk dat uw hond de zorg krijgt die er nodig moet zijn bij elk ongelukje dan ook.

Op de website van Tinki.nl kunt u in een tabel de leeftijd, geslacht, gewicht en ras invoeren. Dan verschijnen de verzekeringen die het beste bij uw hond passen. Het enige wat u zelf moet doen, zijn ze vergelijken en afsluiten. Dit kost niet veel tijd. Door op klik hier te drukken, wordt u meteen naar de site doorverwezen om te beginnen.

Over Tinki.nl

Buiten de verzekeringen biedt Tinki zelf een hondencursus aan. Tinki.nl is al eerder op televisie gekomen en stonden ze in de beste tijdschriften, vanwege dat de kwaliteit dat ze bieden zo goed is. Ze zijn vooral gericht op het geluk van een hond en helpen de baasjes er graag bij.

Mijn eigen ervaring

Mijn ervaring met Tinki.nl was zeker heel goed. Zo heb ik ook een verzekering voor mijn hond afgesloten via hun website. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, waarom een verzekering handig is. Zelf had ik er nog nooit bij stil gestaan namelijk. Op de site was het makkelijk en duidelijk aangegeven en veel uitleg. Zo kon ik in paar stappen makkelijk een verzekering afsluiten. Ook het vergelijken heb je zo gedaan en worden de prijzen meteen aangegeven. Ik raad iedereen zeker aan om de website te bezoeken. Zo weet u zeker dat u het beste kiest voor uw hond en geen hoge rekeningen in de brievenbus hoeft te verwachten. bekijk de website en klik hier!