Snurkbeugel van hoge kwaliteit

Snurken, het is een probleem waar veel huishoudens last van hebben. Bijna iedereen heeft wel een snurker in zijn gezin zitten. Bij sommige mensen is het snurken echt een probleem en dan kan een snurkbeugel heel fijn zijn, maar om te weten wat een snurkbeugel doet moet je eerst weten wat snurken eigenlijk is en waar dat enorm vervelende geluid vandaan komt. Snurken is niks meer dan het terugzakken van je gehemelte tijdens het slapen. Hoe meer je gehemelte naar achter zakt hoe meer het de luchtwegen versperd. Als je door je mond ademt en je luchtwegen worden versperd komt daar een geluid bij kijken. Dit noemen we ook wel snurken.

Hoe werkt een snurkbeugel

snurkbeugel

Een snurkbeugel is een beugel die zorgt dat je kaak naar voren wordt gehouden waardoor je gehemelte niet naar achteren zakt. En daardoor ook niet je luchtwegen versperd. Een snurkbeugel is gemaakt van kunststof. Kunststof is een erg sterke stof die niet eenvoudig van vorm veranderd. Hierdoor is het perfect voor een snurkbeugel. Een snurkbeugel wordt voor ieder persoon op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de beugel niet vervelend zit en dat je ‘s nachts niet doorhebt dat je hem in hebt en overdag je niks merkt van dat je ‘s nachts een snurkbeugel draagt. 

Waarom kiezen voor Snurkproblemen.info

Snurkproblemen.info is een bedrijf die snurkbeugels maakt voor mensen die deze graag willen hebben. Bij snurkproblemen.info hebben ze een waar snurklaboratorium waar ze veel onderzoek naar nieuwe technieken om snurken tegen te gaan. Bij 95% van de klanten die Snurkproblemen.info heeft is de beugel effectief. Als je last hebt van slaapapneu werkt de beugel ook goed, ongeveer 90% van de mensen met slaapapneu hebben geen last meer door de beugel. Als je een blokjes beugel draagt of een andere beugel is dit ook geen probleem. Ze kunnen de beugel zo maken dat je geen last hebt van de beugel door de andere beugel.