Een goede schoonheidssalon Elst

La-Gracia-logo

Op zoek naar een goede schoonheidssalon Elst? Dan is La Gracia de plek die je zoekt. Bij La Gracia kan je heel veel laten doen. Van een ooglid correctie tot aan massages. Deze behandelingen worden uitgevoerd door mensen met veel ervaring en kennis op dat gebied. De mogelijkheden zijn eindeloos bij La Gracia. Ze hebben hairextensions, wimper extensions, keratine, massages, Meso therapie Skin Shooter, LED lichttherapie, cellulite behandeling, HC B, Aromatherapie en Dermo Plasma. Naast de losse behandelingen hebben ze verschillende soorten standaard behandelingen. Je kan een reinigende behandeling volgen. Ook een luxe versie van de basisbehandeling.

beauty-salon

Goede website

De website van La Gracia ziet er goed uit. Ze hebben alle behandelingen op de website. Als je naar een behandeling gaat komt er een mooie uitleg over de behandeling en waar het goed voor is. Verder kan je meteen een afspraak maken om deze behandeling te ondergaan. Met je vragen over de behandelingen kan je ook meteen terecht via de mail of via de telefoon. Ook staat op iedere pagina bij de behandeling de prijs voor deze behandelingen en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Op de website kan je ook meteen een vraag stellen via WhatsApp. 

Erg vriendelijk personeel

Het personeel van La Gracia is erg goed in wat ze doen. Ze hebben niet alleen veel ervaring, maar ook een goede opleiding en cursussen die ze gevolgd hebben. Ze zijn erg klantvriendelijk. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn gezellig en erg sociaal.