Schoonheidssalon Arnhem

Salon

Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Dan kun je daarvoor terecht bij de schoonheidssalon Arnhem. Schoonheidssalon Rein Skin & Beauty is de salon in Arnhem waar je heen kunt voor verschillende huidbehandelingen.

Rein Skin & Beauty biedt 3 verschillende categorieën huidbehandelingen. Namelijk huidverbeterende behandelingen, biologische behandelingen en detox en porie verfijnende gezichtsbehandelingen.

Schoonheidsspecialiste in Arnhem

Ervaring met deze schoonheidssalon in Arnhem

Samen met mijn dochter hadden we een afspraak gemaakt bij Rein Skin & Beauty de schoonheidssalon in Arnhem. Mijn dochter zit namelijk midden in de puberteit en heeft erg veel last van acne. We hadden verschillende adviezen opgevolgd , maar niets bleek te helpen. Totdat we bij Rein Skin & Beauty terecht kwamen. We kozen voor een Rein en Detox refining behandeling. Het is een zekere aanrader als je last hebt van acne en niet zo goed weet hoe je ervanaf komt. Een bijzonder onderdeel van de behandeling is, is dat je een Detoxifying en refining masker aangebracht krijgt. Het masker is van bamboe houtskool en klei en dat zorgt voor een balans in je huid en absorbeert talg en onzuiverheden. Ook verfijnt het je poriën. Mijn dochter was zeer tevreden over de behandeling. Het heeft zeker goed geholpen. Ook hadden wij de bijbehorende producten voor thuis aangeschaft. Zij gebruikt het nu dagelijks en er is zeker weten verbetering in haar huid.

Schoonheid

Echt een aanrader

Zelf nam ik ook een behandeling. Ik kreeg namelijk steeds meer last van hangende oogleden. Ik wilde er graag wat aan doen, maar wilde niet een liftende behandeling met snijden. Toen werd mij aangeraden om een Dermo Ablation Surgery behandeling te nemen. Het is een zeer goede alternatief voor plastische chirurgie. Het is namelijk een kleine en minder pijnlijke ingreep en ook nog eens goedkoper! Ik ben er zeer tevreden mee, het heeft goed geholpen. Ik raad het je zeker aan als je ook last van hangende oogleden hebt.

Zij bieden nog vele andere behandelingen. Neem vooral even een kijkje op de website.