Hoe krijg je dikkere lippen

hoe krijg je dikkere lippen

Zou je graag dikkere lippen willen? Op deze manieren werk je daaraan!

Veel dames hebben er de voorkeur voor op dikke, volle lippen te hebben. Volle lippen stralen immers stijl en jeugdigheid uit. Of je daadwerkelijk volle lippen hebt of krijgt hangt echter met name van het toeval af. Wel kun je het toeval een handje helpen, in die zin dat je zelf voor vollere lippen kunt zorgen, of deze in ieder geval wat voller te laten ogen. Hoe krijg je dikkere lippen dan wel precies? Je leest het in het restant van dit artikel.

Lippenstift

Als je graag lippenstift gebruikt, dan is het aan te raden geen donker gekleurde variant te nemen. Door donkere lippenstift te gebruiken ogen je lippen namelijk juist smaller. Beter is een kleur te nemen die niet ver van je eigen lipkleur af zit.

Lippenbalsem

Door lippenbalsem te gebruiken kun je je lippen goed voller laten ogen. Dit geldt met name voor balsem waar pepermunt of mint in zit. Dit zorgt er namelijk voor dat er meer bloed naar je lippen stroomt.

Scrub

Een andere manier om de aanvoer van bloed naar je lippen te stimuleren is door lipscrub te gebruiken. Je kunt hierbij gebruik maken van lipscrub uit een winkel, maar het is ook mogelijk je eigen scrub samen te stellen en te maken.

Hydratatie

Los van alle andere hulpmiddelen die we in dit artikel noemen is het belangrijk je lippen altijd goed gehydrateerd te houden. Om dit voor elkaar te krijgen zul je je lippen steeds van genoeg ‘voeding’ moeten voorzien. Dit kan doorgaans prima met vaseline, crème of lippenbalsem.

Massages

hoe krijg je dikkere lippen

Tenslotte kun je ervoor kiezen je lippen te (laten) masseren. Dit is namelijk niet alleen ontspannend, het is ook een manier om de bloedtoevoer richting je lippen te verbeteren. Dit leidt uiteindelijk tot dikker ogende lippen.