Rijschool Arnhem

Rijschool Arnhem

Toen ik 18 jaar was heb ik mijn rijbewijs B gehaald bij een rijschool in Arnhem (Verkeersschool Wesseldijk). Dit is al geruime tijd geleden. Ik wilde ook graag met de caravan achter de auto kunnen rijden, zodat mijn man niet de hele weg naar Spanje in zijn eentje hoeft te rijden. En daarbij vond ik het ook een fijne gedachten om met een caravan te mogen en kunnen rijden. Stel dat er iets met mijn man zou gebeuren als wij op vakantie waren, dan kon hij naast mij plaatsnemen en kon ik terug naar huis rijden. Dus ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Verkeersschool Wesseldijk.

Rijlessen

Maar een paar lessen nodig bij Rijschool Arnhem

Ik dacht dat ik weer veel lessen nodig zou hebben, maar dat bleek helemaal niet het geval te zijn. Ik kon dit rijbewijs in een of twee dagen halen. Ik heb voor de laatste optie gekozen, omdat ik dan twee uur extra les zou krijgen en dat vond ik wel een fijn idee. In totaliteit heb ik zeven uur les gehad met een aanhanger. Het rijden met een aanhanger viel mij echt 100% mee. Ik vond het eigenlijk ook wel stoer dat ik dit durfde. Na die zeven uur les, kon ik gelijk examen doen en daarna kon ik mijn man trots mededelen dat ik tijdens onze volgende vakantie ook met de caravan kon rijden!

Verkeer

Aardige instructeurs

Als jij op zoek bent naar een goede rijschool, dan kan ik jou Verkeersschool Wesseldijk echt van harte aanbevelen. Hier werken instructeurs die erg aardig en professioneel zijn. Zij weten heel goed waar zij het over hebben en als je iets niet begrijpt of kunt, hebben zij veel geduld. Als het moet leggen ze iets tien keer uit of ze doen het op een andere manier. Ik heb echt hele leerzame en plezierige lesuren bij hen gehad en een volgend rijbewijs ga ik zeker weer bij hen halen. Verkeersschool Wesseldijk is echt een top rijschool in Arnhem! Complimenten!