Muurstickers van goede kwaliteit gezocht

Mijn zoektocht naar muurstickers heb ik online voortgezet. Wij willen namelijk voor onze kinderen een manier zien te vinden zodat de muren niet meer zo kaal zijn. Een schilderij ophangen vinden de kinderen niks. Bovendien vind ik het zelf niet veilig en daar let ik maar al te graag op. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een sticker die wij kunnen plakken. Het liefst een lieve of grappige afbeelding welke de kinderen ontzettend leuk vinden. Onze dochter is helemaal fan van een beer en dat wilde zij graag hebben.

Muurstickers

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Plakhetzelf.nl. Op deze website vind je onwijs veel keuzes! Bovendien zijn de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant. Voor onze dochter hadden wij een beer al snel gevonden en die was in het winkelmandje geplaatst. Klaar om te bestellen, echter zochten wij voor onze zoon ook nog een leuke sticker!

De muurstickers gevonden én besteld

Onze zoon heeft een bredere interesse met wat hij erg leuk vind. De ene dag vindt hij piraten erg leuk en de andere dag gaat hij voor auto’s. Kortom, voldoende keuze voor onze zoon. Wij hebben er in ieder geval voor gekozen om voor hem een wat stoerdere muursticker te bestellen. Beide stickers waren besteld en dit werd binnen twee dagen netjes bij ons bezorgd.

Aangezien zowel de kinderen als ikzelf niet langer konden wachten, hebben wij het opgeplakt. Dankzij de handige handleiding die erbij geleverd wordt is het ons gelukt.