Glazen tuinkamer kopen

Glazen tuinkamer

Een echt glazen tuinkamer creëren van aluminium? Dat kan tegenwoordig bij diverse aanbieders. Het voordeel van een aluminium overkapping is dat het sterk en licht materiaal is, duurzaam en een lange levensduur heeft, onderhoudsvriendelijk en niet te vergeten milieuvriendelijk! 

Als je een glazen tuinkamer wilt laten plaatsen kan dit op allerlei verschillende manieren. Zo is het mogelijk om glazen zijwanden te plaatsen, maar kan je hem ook dichtmaken met isolatie en hout. Op deze manier kun je jouw woonkamer verlengen en zorgen voor meer woonruimte. Door de vele mogelijkheden kan je jouw glazen tuinkamer helemaal samenstellen naar jouw wensen. Zo kan je hem upgraden met led verlichting, zonwering en veiligheidsglas. 

Glazen tuinkamer

Soorten overkappingen

  • Cube
  • Profiline
  • Greenline

Deze overkappingen zijn van topkwaliteit en zijn momenteel enorm populair. Zo krijg je op de Greenline 5 jaar garantie en op de Profiline en Cube maar liefst 10 jaar. Dit zegt iets over de kwaliteit die zij leveren.

De overkappingen zijn in twee kleuren verkrijgbaar (antraciet/wit). Alleen de Profiline is in 15 verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor extra populair. Daarnaast zijn ze allemaal op maat verkrijgbaar. Je kan het laten inmeten door een professional of zelf doen. Als je het laat doen is het voordeel dat zij verantwoordelijk zijn. Zo voorkom je problemen als het te groot of te klein is. 

Voor op het dak kan je kiezen uit veiligheidsglas of polycarbonaat. Het polycarbonaat is verkrijgbaar in zonwerend of doorschijnend. Zo kan je precies afstemmen hoeveel daglicht je er doorheen wilt laten komen.