Horeca parasol kopen doe je bij dit bedrijf

Mijn oom heeft een horeca bedrijf en was opzoek gegaan naar een parasol voor zijn terras. Hij ging op internet zoeken naar horeca parasol en kwam terecht op de website van Xterior. Door een e-mail te versturen via de website van dit bedrijf. Zo werd mijn oom al snel terug gebeld door deze onderneming en maakte een afspraak. Een medewerker van dit bedrijf kwam bij mij oom naar het terras kijken. Hij vertelde de opties en de kosten van de parasol. Mijn oom was blij verrast over de prijs en bestelde de juiste op maat gemaakt horeca parasol. Na een week werd de parasol goed en vakkundig bevestigd op het terras en konden de klanten meteen genieten van de schaduw. 

logo

Bij slecht weer

De parasol is prachtig en de klanten genieten er echt van. Ook met slecht weer, kan je onder de parasol zitten. Mijn oom heet er voor gekozen om er een heater onder te plaatsen, daarom kan je langer op het terras zitten en genieten van de buitenlucht. Ook bij harde wind kan de parasol gewoon blijven staan. Daarom heb ik besloten dat deze aanrader niet mocht missen op deze blog. Neem daarom eens zelf een kijkje om te zien wat ik bedoel.