Bij Lichtkoepels.info vindt u een lichtkoepel op maat

Bij Lichtkoepels.info vindt u altijd een lichtkoepel op maat. Met een dakkoepel zorgt u voor meer daglicht in uw woonkamer, carport, keuken of slaapkamer. Hiermee verhoogt u de sfeer in uw woning. Lichtkoepels.info biedt u een ruim assortiment koepels in alle denkbare maten en uitvoeringen. Wij leveren dakkoepels en bijbehorende accessoires van topmerken en voor scherpe prijzen. Neem snel eens een kijkje in ons assortiment of kom langs bij onze showroom in Nieuw-Vennep.

Lichtkoepels.info biedt diverse soorten en maten koepels. Zo leveren wij losse dakkoepels, lichtkoepels met opstand, koepels die ventileren en dakkoepels die als een dakbetreding gebruikt kunnen worden. Naast deze modellen vindt u in onze webshop ook megatube daglichtkoepels. Hiermee komt er ook daglicht op de donkere plaatsen in een ruimte. Lichtkoepels.info levert koepels met een garantie van tien jaar.

Lichtkoepels.info is dé specialist

Lichtkoepels.info is al jarenlang dé specialist op het gebied van dakkoepels en accessoires. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste koepel. Dit doen wij door u te voorzien van een advies op maat. Hier hoeft u niet lang op te wachten. U kunt online contact met ons opnemen of ons bellen. Wij zorgen ervoor dat wij u binnen een dag van een gedegen advies voorzien, zodat u de juiste lichtkoepel kunt aanschaffen. Al onze koepels voldoen aan de strengste Europese normen en eisen. Wij leveren u dan ook een dakkoepel waar u jarenlang plezier van heeft.