Window Deco glasfolie is een aanwinst

Window Deco glasfolie is een echte aanrader! Hiermee kun je de meest grappigste,leukste en liefste berichten op glas laten plakken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de neutrale versie te gebruiken. Dit wordt voornamelijk gebruikt op kantoor. Zo kun je de werkplekken goed afschermen wat wel zo prettig werkt natuurlijk. Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om hier naar opzoek te gaan. Hij wilde graag hebben dat de ramen werden beplakt. Het personeel zou op gegeven moment klanten gaan ontvangen voor de verkoop. Dan zitten zij er niet op te wachten dat iedereen alles kan zien. Een gevoel van privacy zeg maar en dat wenst iedereen te zien.

Window Deco glasfolie

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar geschikte glasfolie. Al vrij snel zag ik de Window Deco glasfolie. Uiteindelijk ben ik ook in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. De prijzen die zij hanteren zijn erg aan de lage kant. Bovendien kun je het ontwerp geheel naar eigen wens inrichten. Zodoende ben ik met de laptop bij mijn werkgever gaan zitten. Door samen met hem een ontwerp te realiseren werd het voor mij een stuk eenvoudiger. Gelukkig hadden wij beide dezelfde smaak en zodoende kon ik de bestelling af gaan maken.

Als eerste hebben wij ervoor gekozen om een kantoorruimte te bestickeren met deze stickers. Als de kwaliteit perfect is, dan zouden wij de rest van de ruimtes hier ook mee voorzien.

Window Deco glasfolie, een aanrader voor iedereen!

Toen wij de bestelling op kantoor hadden ontvangen kon ik niet meer wachten. Het papier had ik er vrij snel vanaf en vervolgens ben ik de kwaliteit gaan controleren. Nooit verwacht dat het zo perfect eruit ziet. Zelfs mijn werkgever is hier erg tevreden over. Ik heb dan ook het bericht mogen ontvangen dat de rest van de ruimtes hier ook voorzien van mogen worden.