Tip voor crossfit Etten-Leur

Ben je op zoek naar goede crossfit Etten-Leur? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Breda Strength & Conditioning. Dit bedrijf biedt namelijk zeer leuke en intensieve crossfits aan. 

Zeer veel crossfiets bij mij in de buurt 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar crossfit Etten-Leur kreeg ik zeer veel zoekreustlan van crossfiets bij mij in de buurt. Ik wilde namelijk zelf graag een aantal kilo’s afvallen wat mij echter niet zelfstandig lukte. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Breda Strength & Conditioning mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er een aantal afbeeldingen op de website te vinden van mensen die deze crossfit volgen of hebben gevolgd. Deze afbeeldingen en informatie spraken mij super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om een afspraak te maken wanneer ik langs zou kunnen komen. 

personal training

Zeer tevreden over de crossfit 

Toen ik contact opnam met de crossfit werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht om deel te nemen aan een crossfit. Ik sport hier nu inmiddels een aantal weken en ik heb een aantal crossfits gevolgd en ik ben al 8 kilo kwijt geraakt!. Daarom ben ik ook super tevreden over Breda Strength & Conditioning.