StormX Crypto kopen

stormx crypto kopen

De StormX crypto maakte inderdaad, de naam klopt dus wel, een nogal stormachtig koersverloop door. Van een hoogtepunt van € 0,18 per token kelderde de koers tot minder dan een cent. Begin februari 2022 lijkt met weer een opleving te vertonen. Voor wat voor type crypto belegger is de StormX crypto kopen het verstandigst?

Het principe achter de StormX crypto

Eigenlijk is het principe achter de StormX crypto best wel slim. Je kan deze crypto het beste zien als een soort Airmiles. Elke keer als je wat koopt bij een bedrijf dat bij StormX is aangesloten, verdien je daarmee crypto’s. Als je saldo 10 Amerikaanse dollars of meer waard is, kan je het downloaden in je cryptowallet. Er zijn meer dan 1000 online winkels aangesloten bij het systeem van StormX, waaronder Nike, Ebay, Groupon, Lego, Sonos en Adidas. 

Een ander voordeel aan deze crypto is dat je deze kan staken. Dat wil zeggen dat je ze op een soort spaarrekening zetten, en daar rente over krijgt. Met een opbrengst van 7,5% per jaar is dat heel wat meer dan je spaarrekening. Het slechte nieuws is natuurlijk dat het een saldo in crypto’s is en niet een stablecoin. Dus die 7,5% per jaar kan zomaar eens 200% winst zijn, of een dik verlies. Ook werkt het bedrijf nu aan een debitcard met de token. Dus de coin krijgt nu steeds meer nuttige toepassingen.

stormx crypto kopen

StormX crypto kopen of verdienen

Er zijn dus twee manieren om aan de StormX crypto te komen. Producten kopen bij bedrijven die aangesloten zijn bij het StormX systeem, danwel klusjes doen op internet, of de tokens op een cryptobeurs kopen. Hoe deze manieren werken, kan je in een handige stap voor stap handleiding lezen van Bankr. Deze handleiding vertelt je precies hoe je de StormX crypto kopen moet.