Papieren bloemen maakt u met Splendith

Bent u op zoek naar materialen om zelf papieren bloemen te maken?  Bij Splendith vindt u alle bijzondere materialen om zelf papieren bloemen te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om de meeldraden in veel verschillende kleuren papier te maken. Splendith verkoopt verschillende kleuren papier en Gloria Doublette en Florist crepe-papier om eigen papieren bloemen te maken. Ook kunt u ervoor kiezen om papieren bloemen te maken met een van de complete DO it yourself pakketten, Hierin zitten alle materialen die u nodig heeft om papieren bloemen te maken.

Weet u niet hoe u zelf papieren bloemen moet maken maar wilt u het wel heel graag leren? Schrijf u dan in voor een van de workshops op de website. Ook kunt u inspiratie halen uit de tutorials die op de website van Splendith gezet zijn.

De verschillende tutorials over zelfgemaakte papieren bloemen

  • Papieren bloemen als kerstversiering
  • Juliet roos van papier
  • Pioenroos papieren bloem maken
  • Papieren bloemen maken Dahlia
  • DIY crepe papieren pioenroos

 

Naast papieren bloemen verkoopt Splendith ook andere producten voor mensen die graag dingen maken. Zo heeft Splendith allerlei soorten materialen om mee te schrijven, illustreren of tekenen. Ook als u graag beter wilt leren kalligraferen heeft Splendith een workshop voor u. Als u graag uw eigen stempels zou willen maken, dan heeft Splendith ook alle benodigdheden voor. Zij hebben een aantal verschillende carving blocks. Zo is er voor iedereen wel een materiaal dat hij/zij het fijnst vindt. Papieren bloemen maakt u samen met Splendith.