Kliniek Veldhoven heeft veel mogelijkheden

Kliniek Veldhoven

Ben jij op zoek naar een adres waar jij een ooglidcorrectie kan krijgen, dan ben je bij Kliniek Veldhoven Kliniek Veldhovenaan het juiste adres. Hier werken meerdere plastische chirurgen die jou goed kunnen helpen. Mijn vader kan hier over mee praten, want hij heeft onlangs deze behandeling hier ondergaan.

Het viel mij de laatste tijd steeds meer op dat hij moeite had om zijn ogen open te houden. Soms leek het wel dat hij lag te slapen, maar dat was niet waar. Het lukte hem gewoon weg niet om de ogen open te houden. Hierdoor werd het televisie kijken en het lezen van een boek een drama. Dit was de reden dat ik voor hem een afspraak had gemaakt bij de specialist, want dit kon zo niet langer.  Kliniek Veldhoven

Meteen een afspraak bij de Kliniek Veldhoven gemaakt

Samen met mijn vader ben ik mee gegaan naar Kliniek Veldhoven. Hier hadden wij een afspraak bij Drs. D. Derks. Een vrouwelijk plastische chirurg. Zij vertelde ons de mogelijkheden, maar wat ik erg interessant vond, de uitleg hoe dit is ontstaan. Doordat mijn vader wat ouder is geworden, ontstaat er een overschot aan huid bij de oogleden. Hierdoor worden deze zwaarder en vallen naar beneden, voor de ogen. Tijdens de behandeling gaat de specialist de oogleden liften en wordt het overschot aan huid weggehaald. Alles wordt onder lokale verdoving gedaan en daardoor is het mogelijk om na deze behandeling meteen naar huis te gaan. 

Mijn vader heeft inmiddels deze behandeling ondergaan en is hier behoorlijk van opgeknapt. Hij kan je weer fatsoenlijk aankijken en ook de televisie en een goed boek zijn weer in beeld. De behandeling zelf, daar heeft hij weinig van meegekregen. De week daarna heeft hij wel met dikke ogen rondgelopen, maar naarmate de tijd vorderde trok dit weg. Behalve dat hij er een stuk jonger uit ziet, is het resultaat geweldig!