Kerstpakkettenplaza maakt jouw team tevreden!

Kerstpakkettenplaza

Bij Kerstpakkettenplaza kun je de garantie krijgen dat je goed geholpen wordt. Elk jaar komt de moeilijke klus om voor iedereen weer een fraai pakket te bestellen. Dit is mij elk jaar nog gelukt, maar het wordt steeds moeilijker. Vooral omdat wij al zo vaak een standaard doos hebben besteld. Maar de vraag is dan wel, wat zullen wij deze keer aan onze medewerkers gaan geven? Met deze vraag heb ik naar het bovenstaande bedrijf gebeld en gevraagd of hun mij konden helpen, met het maken van een goede keuze.  

Kerstpakkettenplaza

De medewerkers van Kerstpakkettenplaza, hebben mij goed geholpen

Nadat ik wederom met de taak werd opgezadeld om fraaie pakketten voor onze medewerkers te gaan bestellen, moest ik wel even achter mijn oor krabben. Elk jaar was het mij nog gelukt, maar dit jaar was ik inspiratieloos. Daarom heb ik de klantenservice van de Kerstpakkettenplaza gebeld. Een zeer vriendelijke medewerker nam op en heeft mij zeer goed geholpen. De conclusie is dat ik dit jaar voor een wellness pakket ga kiezen. Het traditionele pakket hebben wij inmiddels al te vaak gegeven. Maar de medewerker gaf mij de tip om eens bij de wellness pakketten te gaan kijken.  Kerstpakkettenplaza

Zelf een eigen pakket samenstellen is ook mogelijk

Eindelijk wist ik waarna ik moest zoeken en ging het bestellen een stuk makkelijker. Nu hoefde ik alleen voor de mannelijk en de vrouwelijke collega’s een ander pakket te bestellen. Maar mocht jij ook op zoek zijn naar leuke cadeautjes voor de medewerkers en weet je echt niet waar je moet beginnen, laat dan een medewerker je helpen.  De mogelijkheid bestaat om zelf zo een pakket samen te stellen. Natuurlijk is dat ook wel leuk, maar op de website staan zoveel mooie dozen, dat je hier met gemak een mooi cadeau voor de feestdagen uit kan zoeken en bestellen.