In hogere sferen raken met Mad Honey

mad honey

Honing is niet bepaald een product, dat je zou associëren met hallucinogene middelen zoals paddenstoelen en dergelijke maar toch is er een type honing, dat onder liefhebbers bekend en beroemd is als een middel om speciale ervaringen te ondergaan. Deze honing wordt ook wel gekke honing, Mad Honey genoemd.

Bijzondere bijensoort en bijzondere planten uit de Himalaya

Er zijn twee gebieden waar deze honing vandaan komt, dat zijn Turkije en de Himalaya. De inheemse volken die deze bijenhoning oogsten, maken hiervoor een gevaarlijke tocht. Want de bijen maken hun nesten op heel afgelegen plaatsen. Dat is ook de reden dat deze honingHeel exclusief is. De reden dat deze honing dergelijke effecten heeft, is dat de bijen, van een soort die verwant is aan de Europese honingbij Apis mellifera, nectar oogsten van planten waar deze stoffen in zitten. Dit maakt deze honing heel gewild, maar wel omstreden. Zou jij het aandurven, de Mad Honey uit te proberen?

Mad Honey en vele andere geheimen van de natuur

Zo bevat de natuur heel veel bijzondere dingen die wij als mensen nog lang niet allemaal opgehelderd hebben. Dus eigenlijk zijn we allemaal dingen aan het kapotmaken die nog talloze geheimen bevatten. Daarom is het beter om voor een eco vriendelijke levensstijl te kiezen, waarmee je zowel van je leven kan genieten, als dieren en planten en de planeet een goed hart toe kan dragen. 

Wil je meer over Mad Honey weten, en over een leuke en ecologische levensstijl waarmee je ook nog eens veel geld kan besparen, dan is het een goed idee om een kijkje te nemen op  EcoToday. Tot ziens op misschien wel de leukste ecologische website van Nederland!  Als je durft, natuurlijk. Want niet alle mensen willen graag nieuwe dingen ontdekken en meer leren over de geheimen van de natuur, ecologie en een natuurvriendelijke levensstijl.