Homeopatische middelen voor een gezond leven

homeopathische middelen

Als jij je niet zo lekker voelt is dit natuurlijk heel erg vervelend. Het is niet zo gek dat jij en veel mensen om je heen ziek worden rond de winterperiode. Dit is namelijk de periode waarin een griepvirus leeft en verspreid wordt. je hebt waarschijnlijk ook gemerkt dat je in de zomerperiode niet zo vaak ziek bent, het is dan te warm voor een griepvirus om te overleven. Dus kan je ook niet ziek worden van dit soort virussen omdat deze dan simpelweg niet aanwezig zijn in onze samenleving. Hierdoor word je in de wintermaanden dus vaker ziek dan in de zomermaanden. Ook is je weerstand in de wintermaanden een stuk lager dan in de zomer, hierdoor kan je gemakkelijker een virus krijgen en hier ziek van worden. Door genoeg homeopatische middelen tot je te nemen zul je minder snel vatbaar zijn voor een griepje.

homeopathische middelen

Wat zijn deze middelen?

Over het algemeen hoef jij geen homeopatische middelen te gebruiken om gezond te zijn. Jouw lichaam maakt van zichzelf namelijk genoeg stoffen aan waardoor je niet zo snel ziek wordt. Door genoeg te rusten en een goed dieet te volgen kan je dus al gezond leven en ook gezond blijven. Echter kan het voorkomen dat je toch om de een of andere reden ziek wordt. Als je dan een griepje te pakken hebt kan een goede nachtrust al veel goeds doen, maar wat als dit niet voldoende is? Als je na een periode van rust en goed eten nog steeds niet genezen bent kan je gebruik maken van deze middelen. 

Verschillende soorten 

Er zijn een viertal homeopatische producten die het meest worden geadviseerd. Dit zijn Orthica Acid Free C-1000 SR, VSM Arnica D6, Orthiflor Plus Kuur en Alhydran. Al deze goedjes helpen jou om gezond te blijven of te genezen van een griep.