Hoe wed je op sport?

UniBet

Wedden op sport is zeer populair vooral in Nederland. Je kan bijvoorbeeld geld inzetten op wie jij denkt dat gaat wedden. Dat kan dan bij sporten zoals paardrijden, voetbal, boksen en wielrennen. Je hebt nog veel meer andere sporten waarop je kan wedden. Het geld inzetten op een bepaalde weddenschap doe je bij de bookmaker. Een bookmaker is bijvoorbeeld Toto of Unibet. Dat is het bedrijf of platform waar op je gaat gokken. Wij van DutchGamblers gaan alle stappen met je langs hoe je moet wedden op sporten.

Stap 1: Zoek een bookmaker met een welkomstbonus

Om nieuwe spelers binnen te halen geeft een bookmaker soms vaak een bonus. Zo slepen ze veel nieuwe mensen binnen zonder reclame te maken.  Profiteer dan ook gretig van deze bonussen. Het is altijd mooi meegenomen! Zoek uit welke bookmaker (die wel betrouwbaar is) de grootste bonus heeft. Je kan ook nog bij elke bookmaker een account aanmaken om van alle bonussen te profiteren.

Stap 2: Maak een account aan bij de bookmaker

Als stap 2 moet je natuurlijk een account aanmaken bij een bookmaker. Anders kan je niet gaan gokken. Kijk dan ook welke bookmaker een bonus heeft en wat hun aanbod weddenschappen is. Sommige bookmakers bieden namelijk andere weddenschappen aan dan een andere bookmaker. Kijk dan ook waar je interesse ligt en welke bookmaker dan het beste voor jou is.

Stap 3: Stort geld

Voordat je kan gaan gokken bij een bookmaker moet je geld storten en op je account zetten. Je hebt veel verschillende betaalmogelijkheden zoals IDEAL en creditcard. Als je naar ‘Cashier’ gaat bij een bookmaker kan je alle betaalmethodes zien die de bookmaker aanbiedt.

Stap 4: Zoek naar je interesse

Zoals net al is benoemd moet je goed van tevoren kijken of de bookmaker het soort sport en weddenschap aanbiedt waar jij interesse in hebt. Hou jij bijvoorbeeld van voetbal en voetbal wedden? Zoek dan naar een voetbalweddenschap en bookmaker die dat aanbiedt. Gebruik al je kennis die je van tevoren hebt opgedaan over de sport voordat je gaat inzetten. Doe van tevoren veel informatie op zoals eventuele blessures schorsingen of sterktes en zwaktes.

Stap 5: Leer veel over de weddenschappen

Doe van tevoren veel informatie op welke weddenschappen zijn en waar jij op wil wedden. Als je eenmaal gaat wedden en je komt op een overzicht terecht met alle weddenschappen en je weet niet wat het inhoudt is dat toch niet zo handig. Lees je van tevoren dus ook goed in zodat je weet wat je kan gaan verwachten. 

Stap 6: Ga live wedden!

Ook live wedden is bij heel veel bookmakers en sporten mogelijk. Dit betekent dus dat je kan gaan wedden terwijl de wedstrijd bezig is. Dit is nog voordeliger omdat je in de wedstrijd al een beter beeld kan hebben van wie er gaat winnen en het beste is.

Dit maakt ook het wedden op sport nog spannender!