Goede ervaring met Smoking Art Gadgets

Na vijf jaar roken ben ik overgestapt op een e-sigaret van Smoking Art Gadgets. Na veel onderzoek en adviezen van vrienden ben ik terecht gekomen bij Smoking Art Gadgets online. Na vaak de site bekeken te hebben, had ik besloten contact op te nemen met de winkel. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Een bezoekje in de winkel zelf leek mij een goed idee. Zelfs daar werd ik vriendelijk te woord te staan en geholpen.  Ook was het parkeren daar geen probleem! Zij hebben samen met mij in overleg een goed product uitgekozen. Ook kreeg ik veel informatie mee over het gebruik ervan.

Product

Na een aantal producten geprobeerd te hebben heb ik besloten 1 product van Smoking Art Gadgets mee naar huis te nemen, om te kijken of dit iets voor mij is. Met een e-sigaret kun je zelf bepalen hoeveel nicotine gehalte je gebruikt, erg handig als je probeert te stoppen met roken! Het is nu vrij simpel om na vul producten, nieuwe smaakjes of andere producten bij te bestellen. Via het ideal of Paypal betalen gaat dit er gemakkelijk. Ook is het snel in huis door middel van de Postnl levering. Smoking Art Gadgets is zeker een bezoekje waard!