Geweldige bootkussens op maat laten maken

bootkussens op maat

Wij hebben een goed adres gevonden die voor ons mooie bootkussens op maat kan maken. De naam van dit bedrijf is BB Zeilmakerij en hier hebben wij alleen maar goede dingen over gehoord. Een tijd terug hebben wij ooit zelf een kap voor onze boot gemaakt, maar deze was al binnen een half jaar stuk. De gaten vielen erin en dat was niet de bedoeling. Daarom wilden wij deze keer alleen maar het beste van het beste voor ons schuitje. Via het contactformulier hebben wij de juiste gegevens doorgegeven en wat belangrijker is de juiste maten natuurlijk.  bootkussens op maat

Welke kleur zullen wij nemen?

Met deze vraag zijn wij volgens mij het langste mee bezig geweest. Momenteel hadden wij een beige kleur in de boot, maar daar waren wij inmiddels flink op uit gekeken.  Hier bij de  BB Zeilmakerij is de keuze enorm en daar hebben wij echt de tijd voor genomen om de juiste keuze te maken.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een mooie lichtbruine kleur. De bootkussens die wij op maat hebben laten maken zijn echt geweldig. Het lijkt nu wel dat je een andere kajuit binnen loopt. Het past allemaal geweldig en ze zitten zeer comfortabel. Wij zijn dan ook zeer tevreden over BB Zeilmakerij.