Een wellnessbon cadeau geven

Deze wellnessbon is te gebruiken bij het sauna & beauty huis de Thermen in Nijmegen. Bij deze locatie kun je kiezen uit verschillende arrangementen en daarnaast zijn er ook diverse faciliteiten waaruit je kunt kiezen. Kies er bijvoorbeeld voor om een heerlijke massage te nemen zodat jij echt helemaal tot ontspanning kunt komen. Om een ideale balans te krijgen tussen geest en lichaam kun je ook gebruik maken van een massage van Thermen in Nijmegen. Zo is er een ontspanningsmassage waarbij jouw lichaam en geest zich volledig ontspant. Dit gebeurt dan ook met een zeer verfrissende uitwerking zodat jouw lichaam en geest zich na afloop helemaal ontspannen voelt. De eerste mogelijkheid is de Hotstone massage. Deze massage bestaat uit verschillende lava stenen die zowel op de rug, de handen en de voeten word gelegd. Hierna begint de massage die begint bij de benen en vervolgens helemaal naar jouw nek toe gaat. Deze hotsten massage zorgt ervoor dat de spieren zich verlicht voelen en totaal kunnen ontspannen. De warmte van deze stenen gaat dan ook het lichaam in en zorgt ervoor dat ook de bloedsomloop bevorderd wordt. Daarnaast zorgt de hotstone massage ervoor dat het afvoeren van afvalstoffen bevordert word.

De beste bon voor jou

Deze wellnessbon voor de sauna is perfect om te geven aan iemand die het echt verdient. Doordat het hele bezoek aan Thermen Nijmegen een zeer leuke en unieke beleving zal zijn, is het belangrijk om het te geven waarvan jij vindt dat hij of zij het echt verdient.
Ook kun je kiezen voor bijvoorbeeld een kruiden stempel massage bij Thermen Nijmen. Met de wellnessbon kan de persoon ook hiervoor kiezen. Met de kruidenstempel massage krijg je verschillende bundeltjes over jouw lichaam, die bestaan uit een olie soort met meer dan 1000 verschillende soorten bloemen.