Een daisyspeler koop natuurlijk je bij Worldwide Vision!

Worldwide Vision heeft een ruim assortiment artikelen ten behoefte van mensen met een auditieve, visuele en/of leesbeperking en voor senioren. Er zijn onder andere producten die helpen bij het lezen, leren en bij de communicatie. Met meer dan 1000 verschillende artikelen is Worldwide Vision de grootste groothandel in de BeNeLux. Worldwide Vision is een groothandel en webshop. Binnen Nederland worden bestellingen van boven de €20 gratis verzonden bij onze webshop.

Wat doet een daisyspeler?

Een daisyspeler is een apparaat die is ontwikkeld om een gesproken krant, tijdschrift of boek uit te spreken. Dit wordt veel gebruikt door mensen met dyslexie, slechtzienden, blinden en laaggeletterden. De tekst wordt door een menselijke stem uitgesproken en is daarom fijn om naar te luisteren. Net als bij een gewoon boek is het mogelijk om door verschillende bladzijden en hoofdstukken te bladeren. Een daisyspeler is werkt op netstroom, maar sommige hebben ook een accu zodat deze makkelijk is mee te nemen. Wij hebben kleine modellen waar een USB-stick of SD-kaart in kan, deze is makkelijk mee te nemen onderweg.

Kom langs bij Worldwide Vision

Heeft u vragen over een de daisyspeler, een ander product of over onze werkwijze? U kunt bij ons langskomen in de showroom op afspraak. Wij hebben er voor gekozen om alleen op afspraak te werken zodat wij genoeg tijd kunnen reserveren om het beste advies te geven over de producten. Wel hebben wij op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 een vrije inloop.