Duurzame houten horloges

Ben jij op zoek naar trendy houten horloges met een duurzaam en eerlijk karakter? Dan ben je bij Greenwatch aan het goede adres. Ons assortiment bestaat uit houten horloges met een stijlvol en luxe design die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn. Hierdoor belasten we de natuur zo min mogelijk. En weet je hoe we je aankoop nog meer verantwoord maken? Doordat wij voor ieder verkocht horloge een boom terug planten in de natuur. Zo minimaliseren wij onze impact op het milieu en geven we op een eerlijke manier terug aan de wereld en haar natuur.

De voordelen

De voordelen van houten horloges zijn eindeloos. Ten eerste wordt huidirritatie zoals contacteczeem en huidallergie vele malen meer beperkt bij het dragen van een houten horloges in plaats van horloges met een metalen, leren of een kunststof bandje. Ten tweede, houten horloges zijn tevens vele malen lichter dan horloges van andere materialen. Zo wegen sommige van onze horloges maar 50 gram, dat voel je bijna niet als je hem draagt! Ten derde, kunnen we hout mooi voor je graveren met een persoonlijke wens. Een vierde voordeel is dat houten horloges flexibiliteit bieden, aangezien ze bij zowel een casual als zakelijke kledingstijl passen. Dus wat je ook aandoet, het hout staat bij wat je draagt.

Onverslijtbaar

Dankzij het gebruik van hout kunnen we bij Greenwatch horloges van hoge kwaliteit bieden. We gebruiken hoogwaardige houtensoorten zoals eikenhout en bamboe. Dit heeft als resultaat dat de houten horloges onverslijtbaar zijn en tegen een stootje kunnen. Ook zijn ze hierdoor spatwaterdicht. De hoge kwaliteit monitoren we doordat we de horloges zelf in elkaar zetten, met aandacht en passie. Er komt geen machine aan te pas. Dit zorgt ervoor dat we jou de beste kwaliteit kunnen geven, en dat tevens tegen een fatsoenlijke, eerlijke prijs.