Bouwonderdelen te koop

Wil je een klus in huis gaan doen maar weet je niet precies wat je daar allemaal voor nodig hebt? Kijk dan eens op Bouw-handel.nl of zij de spullen hebben waar je naar op zoek bent. Bouw-Handel verkoopt zeer uiteenlopende bouwonderdelen. Denk hierbij aan vlizotrappen en ladders, rookhokjes, dakramen, rookkanalen, deurluifels, lichtkoepels en polyester bakken. Voor alle artikelen geldt dat je deze online kunt bestellen maar dat je ook een kijkje kunt komen nemen in de showroom. De artikelen die worden aangeboden zijn scherp geprijsd. Als je een artikel ergens anders voordeliger ziet liggen betaalt Bouw-Handel het verschil in de prijs aan je retour maar ontvang je bovendien ook nog eens 10% korting op je bestelling. Nagenoeg alle bestellingen worden binnen een week thuisbezorgd maar je kunt er ook voor kiezen om deze zelf op te halen.


Vraag advies

Op de site kun je niet alleen terecht voor bouwonderdelen, er is ook advies mogelijk. Weet je niet precies hoe je een klus het beste aan kunt pakken of wat je allemaal voor materiaal nodig hebt? Neem dan contact op met het bedrijf via de telefoon, mail of chat. Zij kunnen je dan verder helpen.
Deurluifels als voorbeeld

Zoek je bijvoorbeeld een deurluifel? Dan kunnen zij je adviseren wat voor model en maat je nodig hebt en ook de montage voor je regelen als dit niet lukt. Een luifel geeft je deur niet alleen een mooi aanzien maar is ook praktisch in gebruik omdat je droog bij de deur staat als het mocht regenen.